Equipe

5ae878ad119f7 EQUIPE logo

Equipe

Between the horse and rider, An Italian Story.

Tillverkaren Equipe strävar efter att göra varje sadel som de producerar så att de uppfyller kraven för både hästen och ryttaren i den valda typen av gren. Produktion- och sadeldesign är baserad på oändlig passion, den bästa tekniken och italiensk elegans. Sadeln representerar kvalitet, exakt hantverk, uppmärksamhet på detaljer och de senaste innovationerna i branschen. Man använder de finaste italienska- och franska lädren som är färgade och behandlade så miljövänliga som möjligt.

Sadelfabriken är en av de mest moderna tillverkningsanläggningarna i världen med sina FoU-avdelningar (Forskning och Utveckling) och 3D-Skrivare. Sadlarna framhåller en italiensk känsla av stil i ett enastående utförande. Fabriken tillverkar även sadlar av varumärket Amerigo.

Inom Equipe sadelmärke tillverkas olika kollektioner, bommar från syntetiska till traditionella träbommar, och som en ny innovation – kolfiberbommar. Sadlarna inkluderar ett urval från hobby till avancerad tävling. Varumärket har också ett mycket brett och representativt tillbehörssortiment, så att du kan få andra tillbehör förutom sadeln!

 

Sadelmagasinet
Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sadelmagasinet
Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Kumlatoftavägen 192-96), 27593 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com