Prestige

logo prestige

Prestige

A perfect fit is a thing of beauty

Prestige är en italiensk sadeltillverkare som har varit verksam i över 40 år. Deras röda tråd är att hjälpa ryttaren alltid vara i balans på hästens rygg. Ryttaren ska sitta så nära hästens medeltyngdpunkt som möjligt för att säkerställa optimal kommunikation mellan häst och ryttare. Prestige är en av de första som utvecklade en omformbar syntetisk sadelbom som möjliggör livstidsgaranti för bommen. Prestige-sadlar har sällan problem med bommar eller symmetriproblem, och det går enkelt att ändra bomvidd vid behov.

Prestige erbjuder många olika alternativ för varje smak och prisklass. Sadlar kan beställas i valfri läder och färg, de flesta modellerna också med olika längder och form på kåpor. Man kan även välja mellan olika typer av knästöd och det finns också knästöd med kardborrband. Panelernas form och design anpassas också efter hästens behov.

Det finns även flera olika alternativ för ponny! Prestige-märket har också ett mycket högkvalitativt och omfattande tillbehörssortiment.

Hemsida: https://www.prestigeitaly.com/en

Ryttare: https://www.prestigeitaly.com/en/ambassadors.xhtml

http://www.equalityline.se/team/

 

CYCLE PROCESS ⚙️

𝘏𝘖𝘞 𝘈 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘛𝘐𝘎𝘌 𝘚𝘈𝘋𝘋𝘓𝘌 𝘐𝘚 𝘔𝘈𝘋𝘌, 𝘗𝘏𝘐𝘓𝘖𝘚𝘖𝘗𝘏𝘠 𝘚𝘈𝘋𝘋𝘓𝘌The hands of our craftsmen are continuously striving for excellence along the whole production process, thus constantly improving and innovating our working method.This is how we craft our saddles, which are considered real manufacturing gems.#PrestigeItaly

Julkaissut Prestige Italia Tiistaina 10. syyskuuta 2019

Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Södra Åsumsvägen 64-30, 27591 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com