Kent and Masters

kent and masters logo

Kent and Masters

Our speciality is your speciality

Det lägre prissatta sadelmärket Kent & Masters tillverkat av den brittiska Fairfax sadelfabriken vinner kunder med sin utmärkta pris-prestanda-förhållande och anpassningsbarhet. Sadlarna tillverkas i England under kontroll av auktoriserade sadelmakare med traditionella tekniker men fortfarande används moderna produktionsmiljöer.

Sadeldesignen kombinerar tradition med toppmodern vetenskaplig forskning och produkttestning av erfarna sadelutprovare. Tanken har varit att utveckla sadelutprovningslösningar för även de mest utmanande hästarna. På sadlarna har man möjlighet att justera bredden med koppjärn, ullstoppningen, och de flesta sadlar har också justerbart kardborrstöd och justerbara stroppar. Det finns många olika profiler av bommar- och stoppningsmöjligheter tillgängliga, från hög manke till runda cob-typiska hästar.

Sadelbommarna är gjorda av syntetiskt material och har livstids garanti. Det finns också ett sortiment för mindre ponnyer. Kent & Masters är ett utmärkt val för exempelvis hobbyryttare och ridskolor.

 

 Hemsida: https://www.kentandmasters.co.uk/

Sadelmagasinet
Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sadelmagasinet
Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Kumlatoftavägen 192-96), 27593 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com