Renaissance by Prestige

renaissance RGB

Renaissance by Prestige

French Style by Prestige

Renaissance är en sadel i fransk stil tillverkad av Prestiges sadelfabrik.  Renaissance-sadeln kombinerar erfaret hantverk och funktionerna i en modern sadel, till exempel en omformbar syntetbom.

Renaissance är den kräsna hoppryttarens drömsadel. Sadelmärkets ideologi är att det hjälper ryttaren att hitta en bättre hållning och utvecklas till en bättre ryttare. På grund av detta är sadlarna flat-seat modeller, även om det finns några olika alternativ av sätesdjup. Ideologin är att sadlarna inte har stora stöd som en ryttare kan vila på, utan rätt balans måste hittas för att anpassa sig till hästens rörelser och hopp. Sadlarna är smala i midjan och mjuka i sätet samt hästvänliga med bred kanal och väl utformade paneler. Det finns ull- och latexpanel som alternativ, som man kan beställa som standard eller i olika former. De kan antingen vara integrerade eller icke-integrerade med kåporna.

Läderalternativen är slät eller dubbel-läder. Sadeln finns också i svart, men lädrens mjukhet är bäst i en London-färgad brun sadel. Sadlarna har livstids bom-garanti och bomvidden kan justeras vid behov.

 

Hemsida

Ryttare

 

 

Sadelmagasinet
Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sadelmagasinet
Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Kumlatoftavägen 192-96), 27593 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com