Frank Baines

5ae8716d9a6c9 images1

Frank Baines

Det engelska familjeföretaget

Vår långvariga partner, Frank Baines Saddlery, är ett familjedrivet engelskt företag som har drivits i flera generationer. Frank Baines började studera sadlar 1964 och företaget grundades 1980. Under 2016 gick Frank i pension och överlämnade företaget till sina barn, Victoria Coleman och Garry Baines, medan han fortfarande deltog i företaget genom att dela sin kunskap och erfarenhet.

Frank Baines är känd över hela världen för sina högkvalitativa produkter som uppmärksammar de minsta detaljerna utan att offra innovation för perfekt passform och prestanda.

Fabriken har ingen produktionslinje, men de professionella sadelmakarna anpassar sadlarna individuellt på sina arbetsstationer enligt kundens önskemål, även efter beställning. Det nyligen lanserade ”Build my Baines”-verktyget låter dig designa din egen sadel på webben när det gäller material, färg och dekoration. Således är det möjligt att beställa en anpassad sadel med ett stort urval av material från ett brett sortiment. Sadlarna erbjuder alternativ från de enklare till de mer krävande smaker, inklusive enkelkåpade, samtidigt som man inte glömmer de favoritmodeller som har fungerat i årtionden.

 

 

Hemsida: https://www.frankbaines.com/

Ryttare: https://www.frankbaines.com/about/our-riders/

Designa din egen sadel: https://www.frankbaines.com/bmb/

Sadelmagasinet
Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sadelmagasinet
Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Kumlatoftavägen 192-96), 27593 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com