Erreplus

erreplus

Erreplus

Harmony, poetry, energy

 

Om ridning var ett språk, skulle sadeln vara dess ordförråd. Vi måste ge orden och verktygen för att starta debatten. Det är vad Roberto Rasia, som utvecklade Erreplus-sadelmärket, säger om sin ideologi som har bakgrund i det familjeägda sadelföretaget Prestige. Robertos decennier av erfarenhet av sadeltillverkning kombineras med modern produktutveckling i form av Erreplus-sadeln, som lanserades 2013. Företagets verksamhet styrs av kompromisslös materialkvalitet och arbete, lojalitet och kundvård. Utgångspunkten är att uppfylla både häst- och ryttarkraven för en lämplig sadel.

Sadlarna har en värmejusterbar bom, ett högkvalitativt sittdämpningsmaterial som behåller sin form vid olika temperaturer i årtionden och ett tjockare italienskt tjurläder. Bommen har livstidsgaranti. Sadeln har intressanta detaljer som ger nya lösningar på sadelproblem. Sadlar med SL-panelen ger extra stor bogfrihet. Specialiteten med den nya Impulse-modellen är att kåporna kan justeras i tre olika positioner beroende på ryttarens behov. Alla sadlar är stoppade med syntetisk ull, som är mindre känsligt för fukt än äkta ull.

Kollektionen är designad med tydlighet i åtanke, med både dressyr- och hoppsadlar med 5-6 modeller som ständigt utvecklas. Sadelbommen och panelerna väljs efter hästens behov. Sadlar finns i sittstorlekar 16, 17 och 18. Det finns två sätesmodeller i de flesta dressyrsadlar, djupt säte och öppet säte, där den senare erbjuder lite mer utrymme för ryttaren.

Hemsida: https://www.erreplus.com/

Testimonial: https://www.erreplus.com/site/en/testimonial/

 

Sadelmagasinet
Angarn

076-3194880
butik@sadelmagasinet.se

Angarns Rörby 201, 186 91 Vallentuna

Sadelmagasinet
Sjöbo

073-5436686
info@sadelmagasinet.se

Kumlatoftavägen 192-96), 27593 Sjöbo

SAMARBETE I FINLAND:  Satula.com |  www.satula.com