Låna hem sadlar

 

Du är varmt välkommen att låna hem hur många sadlar du vill för att prova på din häst. För att låna hem sadlar från butiken behöver du veta väl vad det är du söker och behöver. Vi hjälper gärna till och kommer med förslag och ideér, men tänk på att sadelinpassning kan vara nog så svårt med häst, ryttare och sadel på plats och ännu svårare när man inte har tillgång till hästen.

 

Du får låna sadlarna i 3-4 dagar.

 

Bor du långt bort? Vi skickar gärna. Frakten för en sadel till dig kostar 310 kr och eventuell returfrakt kostar 225 kr. Du kan ha sadeln i 7 dagar. Betalning gör vi upp i efterhand (kreditupplysning tas).

 

Beställ sadeln/sadlarna du vill prova i vår webshop. Välj det betalningsalternativ som du vill använda om du ska behålla sadeln efter att du provat den. Om du inte vill behålla sadeln så skickar du tillbaka den med bifogad retur sedel. 

 

Låna själv i butik

 

Du får låna max. 4 sadlar åt gången i tre-fyra dagar. Kostnaden är 150 kr för 1 sadel och 300 kr för 2-4 sadlar.Passar inte de sadlarna du lånade hem får du ta andra sadlar ur vårt sortiment gratis inom en månad från det första hemlånet. Vill du prova dem längre eller kommer tillbaka försent så kostar det 50 kr/dag och sadel.

 

Vi vill att du är varsam om våra sadlar, Självklart får du rida i dem med stigläder. Vår inställning är att man måste prova en sadel ordentligt för att veta att den passar! 

 

Vi förbehåller oss rätten att neka till lån. 

 

Inför ditt besök

 

Vår ambition är givetvis att visa upp alla begagnade sadlar på hemsidan. Ibland händer det att en kund inte hittar sadeln från webbsidan i butiken, vilket kan bero på att sadeln redan är utlånad, såld eller att webbsidan inte har hunnit uppdaterats. 

Ett gott råd: mejla alltid butiken innan du åker för att titta på en specifik sadel. Sadeln är reserverad när du fått en bekräftelse av oss.

 

Välkomna!